Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъснах си алфичката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6890
    точка

Comment

Мерси много колега
      А дали в магазините се продават само стъклата?
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
        Днеска ми казаха, че може да се смени само стъклото на фара. Махало се с леко нагряване и после се лепи на другия фар. Някой знае ли нещо по този въпрос?
        П.П. Искам да си запазя Hella-та, а ако дам 370лв за нова няма да ми стигнат парите от застрахователите да си оправя и ламарините.
        Ако си намериш само стъклата от някаде ,няма проблем само тях да смениш те са залепени с маджун и незнам за какво нагряване са ти говорили но аз мойте ги свалях и слагах без никакво нагряване.
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Мерси много колега
          А дали в магазините се продават само стъклата?
          немисля,отоносно фара тай като преди около месец ме бласнаха леко и се налагаше и аз да сменя ляв фар погледнах нов в един магазин беше 150лв от моргите ми го предлагаха на едно място за 40лв на друго 80лв
          Alfa Romeo 159

Comment

Днеска ходих до Симеон при арабите и си взех Hella фар и мигач за 100лв.Сложих ги но установих, че фара е от по-стар модел и няма ел. регулиране на фарове. Може ли да се сложи от счупения фар на новия само електорниката за регулирането?
            SAAB 9-3 SS 1.9TiD
            sigpic

Comment

Днеска ходих до Симеон при арабите и си взех Hella фар и мигач за 100лв.Сложих ги но установих, че фара е от по-стар модел и няма ел. регулиране на фарове. Може ли да се сложи от счупения фар на новия само електорниката за регулирането?
              няма да съвпаднат мисля
              Alfa Romeo 159

Comment

Провери ли преди за го монтираш, дали може да се регулира ръчно.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Беше светло и нямаше как да го проверя, но като въртях ръчката фара се мърдаше нагоре-надолу такаче мисля работи.
                  SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                  sigpic

Comment

Беше светло и нямаше как да го проверя, но като въртях ръчката фара се мърдаше нагоре-надолу такаче мисля работи.
                    Ел.блока се намира/може би го знаеш/ - като погледнеш отзад на фара най-отдолу в средата. Ако има дупка значи, че е имало и е махнат. Ако е плътно, значи няма ел.регулиране и неможе да се направи.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                      Точно така от предницата като ламарини и варове нямам нищо освен един ляв калник тъмно син цвят,имам също халогени и капачките на халогените,също и носачи,дискове и апарати ,имам и рейка и доста неща още който каквото му трябва да пита почти всичко се намира
                      здрасти! ако искаш като идваш от квартал Требич посока Илиянци точно преди базара има една алфетка която се продава на части пробвай там . имам приател който има морга и от него си взех фар за 80 лв.

Comment

Working...
                      X